top of page

Alice Fagrell

Jag har alltid brunnit för att människor ska ta för sig inne på gymmet. Började själv i änden att jag inte kunde något. Va en person som tog mig ut i löpspåret bara och har sprungit min beskärda del av göteborgsvarv och milar. Sen hittade jag kärleken till styrketräningen och vad den gjorde med mig. Att få lyfta tungt och få känna sig stark va häftigt. Att få visa för andra som trodde du va klen att så va inte fallet blev en drivkraft och jag har både sprungit VM i OCR och tävlat på låg nivå i Crossfit samt senaste tävlingen Masters SM i tyngdlyftning. Löpningen ligger mig fortfarande varmt om hjärtat men tävlar inte i det nu. För ingen utmaning är för stor och vi kan alla alltid lära oss något nytt.

 

Kroppen är häftig, och min passion är att visa den världen för andra. 2018 hamnade jag tyvärr i väggen och blev sjukskriven för utmattningssyndrom för att jag glömde prioritera mig själv, fick man det? Du som jobbade med hälsa? Ja för det va just det, man glömde sig själv. Så av alla år som tränare och erfarenhet av rehaben jag fick gå så jobbar jag med att ändra människors mindset och få bättre förhållande till både kost och träning.

 

Att vi ska äta och bör äta för att få resultat och ja vi måste vila för att lyckas med träningen. Att vi ska prioritera oss själva och tänka mera, nej jag säger inte nej säger till andra utan ja till mig själv.

 

Så mina tjänster är uppbyggda på min erferanhet och kunskap sen många år tillbaka och jobbar för fullt för att få in mera människor som kan hjälpa dig, se mera i möt mitt team. Samt titta under mina tjänster vilken som kan passa för dig. En kurs som du kan gå i din egna takt och alltid ha tillgång till eller en workshop, alternativt mera individanpassad coachning. Jag finns på instagram @sprallice eller ett mail bort.

  • Kandidat Hälsopromotion, kostvetenskap, Göteborgsuniversitet 2012

  • Safe education Lic Personlig tränare 2009

  • Eleiko strength coach level 1 2014

  • Eleiko strength coach level 2 2014

  • Crossfit Level 1 2016

  • Näringsfysologi, Kristianstads högskola 2018

  • Aspera education Movement intergartor, 2017

  • Mamma mage tränare 2017

4E9A0184.jpg
bottom of page